نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

چه بر سر بهترین گلزن استقلال آمده است؟

تیم فوتبال استقلال در حالی امشب برابر قعرنشین لیگ برتر به میدان می‌رود که ۴۳۰ دقیقه از آخرین گل بهترین گلزن این تیم می‌گذرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم فوتبال استقلال در هفته بیست و ششم رقابت‌های لیگ برتر امشب در ورزشگاه آزادی به مصاف پدیده می‌رود که به باور کارشناسان، این یکی از دیدار‌های مهم باقی مانده این تیم تا انتهای فصل است.

 

کوین یامگا مهاجم فرانسوی و ۲۵ ساله آبی پوشان که با ۱۰ گل زده بهترین گلزن و موثر‌ترین بازیکن این تیم در فاز تهاجمی است، امشب هم یکی از بازیکنان اصلی این تیم است که بازی را از ابتدا برای تیمش آغاز می‌کند.


یامگا که با ۱۰ گل بعد از «گادوین منشا» دومین گلزن برتر این فصل رقابت‌های لیگ برتر هم می‌باشد، هفته‌هاست در گلزنی ناکام بوده تا جایی که از آخرین گل رسمی او برای استقلال ۵۹ روز می‌گذرد.

 

یامگا پس از باز کردن دروازه صنعت نفت در هفته بیست و دوم لیگ برتر که منجر به آخرین پیروزی آبی پوشان شد، در ۳ بازی مقابل پرسپولیس، پیکان و سپاهان در لیگ برتر و یک بازی در جام حذفی مقابل نساجی موفق به گلزنی نشده است. یامگا پس از آن گل ۴۳۰ دقیقه برای استقلال بازی کرده و شاید این طولانی‌ترین مدت زمانی است که این بازیکن در آن موفق به گلزنی نشده است.

 

در کنار مجموعه استقلال که در نظر دارند با پیروزی برابر شهرخشودرو طلسم ۵۹ روزه دور از پیروزی خود را بشکنند، یامگا هم در نظر دارد با گلزنی در این بازی طلسم ناکامی‌های گلزنی خود را بشکند.

 

دیدار بین تیم‌های استقلال و شهرخودرو امشب و از ساعت ۲۰:۴۰ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود./ مهر

ارسال نظر